Hodujte a hubněte s Evelýnou

Sumeček pečený s dýní, paprikami a cibulí

Zase jednou jídlo připravené pěkně zdravě, zcela jednoduše a z jednoho pekáče.  A navíc z ryby, které já osobně říkám ryba pro rybí začátečníky. Má jemné křehké maso, není v ní ani jedna kost a vůbec není cítit rybinou.

Pro 2 osoby :

Suroviny

  • 1 PL oliváčku (nebo řepkového oleje)
  • 300 g dýně hokaidó
  • 250 g sumeček africký (Lidl)
  • 100 g papriky (2 barvy)
  • 1 čili paprička (nemusí být)
  • 1 cibule
  • 2 stroužky česnek
  • Sůl (já bylinková)
  • 1 dcl vody nebo vývaru na podlití
  • 1 citron

Postup

Dýni nakrájím na větší kousky, cibuli na kolečka, papriky na čtverečky, česnek na ten plátky. Rybu omyji, osuším ubrouskem, ze všech stran posolím bylinkovou solí a pokapu citronem, dám do pekáčku, obložím cibulí, česnekem a zeleninou, podliju, lehce zastříknu oliváčkem a dám péct na 190 st na cca 20 – 25 minut. Pokud se šťáva vypeče, před servírováním ještě maličko podliji, aby se zase udělala. Rybu ozdobím citronem, a spolu s pečenou dýni přeleju výpekem ze zeleniny. Nechte si chutnat! Evelýna

Hubněte zdravě s labužnící Evelýnou Snižování nadváhy je běh na dlouhou trať, tak si ho zpříjemněte. Prostě není nad správně naložený talířJak říkám s oblibou: Hodujte a hubněte. Vaše Eva Evelýna Dosedělová

Nepřehlédněte:  Po téhle lehké mandlové bublanině bude lehčí každý…
Tagy
Pokračovat ve čtení

Související články

Back to top button
Close
Close